Min november måned i billeder

Self’love ansigtsbehandling og øko Brasil

*Dette indlæg indeholder  r e k l a m e

Idag skal i høre om noget af det jeg gør for mig selv! Jeg får ikke ordnet negle, går heller ikke rigtig hos frisør, får desværre heller ikke lavet mine vipper, kan ikke tåle det… Det jeg vil frem til er at jeg ikke rigtig på den måde bruger penge fast på at få lavet negle, hår osv. Ikke at der er noget galt i det, synes det er så pænt når andre får det gjordt – jeg får bare ikke gjordt det…

Men noget som jeg prioritere og får gjordt en gang om måneden ca, er en “Jeanne pakke”. Det har vi kaldt den, fordi i alt den tid jeg er kommet hos min søde Bianca, så har jeg fået ordnet alt det her: Jeg får lavet en øko Brasil sugering, jeg får sugering under armene, rettet mine bryn også når jeg skal forkæles ekstra meget så laver Bianca en ansigtsbehandling på mig. Det er hvad en “Jeanne pakke” består af.

Hvis du sidder og tænker, hmm hvad er en Brasil sugering – så er det hårfjerning det “private sted” (som de kære børn ville sige det) Det er ikke noget jeg synes er pinligt at tale om, jeg har gjordt det i mange år og har også lokket flere af mine veninder til at prøve det. Jeg kan sgu bare godt lide at være fri fra hår diverse steder. Bum så ved i også det (blinke smiley emoji)

Nårh men lad os snakke lidt om den ansigtsbehandling, som Bianca laver! Behandlingerne er meget individuelle – Bianca går ind og kigger på lige netop det din hud har behov for, og det kan jeg godt lide. Man får altid en afrensning, peeling og en maske. Så kan man få en ansigtsmassage eller fx. en dybderens hvis din hud har brug for det.

Ansigtsbehandlingerne vil klart have et holistisk twist med dufte fra rose og lavendel. Så bruger hun krystaller og redskaber som rosa kvarts mushroom og gua sha.

Bianca har været i faget i rigtig mange år og hun er mega dygtig til det hun laver. Der er altid en god og behagelig stemning i rummet og det er bare super vigtigt når man ligger der og skal ha’ lavet en Brasil eller andre behandlinger. Hun holder lige nu til på Bryggen en super hyggeligt lille klinik, der bare rummer af ro og afslapning!

I kan finde BlessedbyBroberg på Instagram og se flere billeder og læse mere!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min november måned i billeder