Den smarteste støvsuger ever !!!

Mine 3 yndlings outfits fra Emmeline

Sidste weekend fik vi skudt billeder af de nye lækre sager fra Emmeline Othine!

Jeg vil lige dele mine 3 yndlings outfits med jer – jeg elsker alt tøjet fra Emmeline Othine! Det er bare så pænt og lækkert, også er det bare ikke noget man rigtig ser andre steder, og det er sgu lækkert! Ville ønske jeg kunne nuppe en af hver med hjem til mit klædeskab – men så skal jeg til at anskaffe mig et mere, og der går sgu nok ikke…. (blinke med øjet emoji)

Man kan desværre ikke købe noget af tøjet online, så i skal ned forbi butikken – men hvis der er noget i forelsker jer i, så kan i altid skrive til Emmeline på Instagram!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smarteste støvsuger ever !!!