En smuttur til Malmø

Den smarteste støvsuger ever !!!

Jeg elsker at gøre rent – eller jeg elsker når det er gjordt! Jeg har helt faste rutiner hjemme hos mig. Jeg gør rent i hele lejligheden og skrifter senge tøj hver søndag – jeg har det rigtig stramt med hvis det ikke sker, så det er faktisk noget jeg prioriterer rigtig højt, og indrømmer blankt at min støvsuger er igang flere gange i løbet af ugen. Ja, jeg kan bare rigtig godt lide når mit hjem er rent og pænt!

I fødselsdagsgave fik jeg af mine søde forældre en ledningsfri støvsuger – og det er seriøst en af de bedste gaver! Jeg har vist den flere gange på min instagram, og der er mange der skriver hver gang – så nu deler jeg lige et link til jer her! Jeg købte min i Power, der er den også billigst lige nu….

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuttur til Malmø