Min september måned i billeder

En smuttur til Malmø

Det er efterårsferie, men jeg har ikke ferie – dog har jeg lige haft en feriedag idag! Jeg spurgte mine forældre om vi ikke skulle lave noget hyggeligt og komme lidt væk. Det var de heldigvis friske på, så vi smuttede en tur over på den anden side, nemlig Malmø. Min dejlige veninde Silke skulle heller ikke lave så meget idag, så hende inviteret vi med!

Vi har været i Malmø et par gange nu. Det er en rigtig hyggelig by også er det bare så nemt at komme frem og tilbage, både hvis du er i bil eller hvis du tager toget.

Vi startede med at køre forbi den populære badeanstalt Ribersborg – der er bare så fint og pænt, vi havde ikke pakket badetøjet med – så vi gik bare en lille tur. Der ligger også en café på badeanstalten.

 

Efter en tur på badeanstalten havde vi lyst til lidt varmt at drikke, så vi tog forbi den hyggeligste café få minutter i bil derfra. Caféen hedder Atrium og den er super fin. Man kan få alt slags kaffe, lækre sandwich og andre anretninger. Jeg er kan ikke lide varm kaffe, så jeg smagte en Golden Milk, og den var rigtig god. Priserne var også super fine!

 

Lige over på den anden side af gaden ligger en anden lille café, det er faktisk en bager som ligger mange steder i Sverige som hedder St. Jakobs Stenugnsbageri. De havde så meget lækkert til kinden og ganen. Hvis du kender Juno the bakery, som ligger på Østerbro – så kender du med sikkerhed deres kardemommesnurre! Dem kan man blandt andet købe der, de smager himmelsk. Man kan selvfølgelig også købe den svenske klassiker kanelbullar. Man kan også sidde derinde og nyde en kop varmt og spise ens godte der.

Nu havde vi fået fyldt depoterne op, så nu var vi klar til at kigge lidt på butikker. Der er mange gode shoppe muligheder i Malmø. Der er mange af de butikker vi kender hjemmefra, så som H&M, Other Stories og Zara. Der ligger også en del indretnings butikker og en af mine yndlings er Granit! Alle butikkerne finder man på det jeg vil kalde Strøget. Gaden hedder Södergatan og derfra går man ellers bare fra butik til butik – det er super nemt at finde rundt synes jeg.

Både Silke og jeg fik købt os en ny jakke, så det var mega lækkert! Efter vi havde kigget i butikker noget tid, så skulle vi have lidt frokost. Vi havde fået et tip om at der skulle ligge noget ala torvehallerne i København – så vi gik der en tur forbi. Det tog ca 15 minutter fra gågaden. Det hedder Malmö Saluhall – mange lækre mad muligheder! Min mor og jeg nuppede en salat fra Holy Greens og Silke og min far fik en lækker burger med gode fritter til!

Alt i alt har det bare været den hyggeligeste fridag! Jeg kan varmt anbefale en tur over på den anden side til hyggelige Malmø.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min september måned i billeder