Fødselsdagsønsker!

En god salat til madpakken

Igår søndag, delte jeg på min Instagram en salat jeg lavede. Jeg elsker når jeg får lavet mad, så jeg har til min madpakke i løbet af ugen – og der er søndag jo bare en perfekt dag til det. Det er bare ikke altid tiden er der… Men det var den igår (hænder der klapper emoji)

Der var en del der skrev og spurgte efter opskriften, og den vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer 

Alt du skal bruge er:

Couscous (jeg brugte 3 dl)

1 pose friske grønne bønner

1 agurk

2 peberfrugter

Et bundt persille

1 halv feta blok

Et halvt spidskål

– jeg lavede falafler til, dem fra urtekram, man kan også sagtens bruge kylling eller fisk!

Man kan spise den både med og uden dressing – jeg spiser den med grøn pesto, og det smager virkelig godt!

Fremgangsmåde:

Tilbered couscous‘en: Kom det i en skål og hæld 6 dl kogende vand over og lad det trække til vandet er væk. Skær alle grønsagerne ud og bland det hele i en stor skål. Til sidst kan du smuldre fetaen i og blande det hele sammen.

Jeg blander pesto’en i lige inden jeg skal spise….

Velbekomme venner!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsønsker!