BALI GUIDE - CHANGGU

Fødselsdagsønsker!

SÅ ramte vi septembermåned, det er min yndlingsmåned – og det er der en helt simpel forklaring på: Jeg har fødselsdag i september, mere korrekt den 13!

Jeg elsker min fødselsdag og det har jeg altid gjordt. Ikke fordi jeg sådan vil i fokus – jeg kan ikke rigtig forklare det, jeg elsker bare at have fødselsdag, det er så hyggeligt – man er glad og laver dejlige ting (det gør jeg i hvertfald)

Jeg nægter at blive en af dem som er ligeglade, og bare synes det er en dag som alle andre – nej nej du!

I år fylder jeg 28 somre og det er på en fredag – så jeg satser på at solen skinner, jeg har nemlig tidligt fri om fredagen – så jeg tænker jeg skal ud og hygge mig med mine forældre også skal jeg hygge med tøserne i weekenden!

Jeg har været i tænkeboks, for at komme frem til nogle ønsker – og i år ønsker jeg mig en meget voksen agtig ting på ønskelisten…. En støvsuger! Måske tænker du WFT – men jeg kan jo rigtig godt lide at gøre rent, jeg gør det tit og efter jeg har fået hvide gulve derhjemme, så skal den støvsuger bare svinges! Men så kunne det fandme være fedt med sådan en ledningsfri en, så det er på min ønskeliste (hjerteøjne emoji)

Resten af ønskerne kan i se her ↓

// 1. Chunky armbånd //2. Sort bestik // 3. Striktrøje // 4. Støvsuger // 5. Curly Hoop
// 6. Alt godt fra Emmeline Othine // 7. Glimmer strømper lyserød + grøn // 8. Body lotion
// 9. Apple AirPods // 10. Adidas Falcon sneaks str 38 

Jeg er så klar til at hoppe ind i min fødselsdagsmåned nuuuuu !!!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALI GUIDE - CHANGGU