SOMMERFERIEN ER I HUS

NYE OUTFITS FRA EMMELINE OTHINE

Det er ikke længe siden vi tog nye billeder af alle de lækre sager fra Emmeline Othine – der kommer nyt hjem en gang om måneden, så derfor vi skyder faktisk billeder en gang om måneden.

Jeg tænker at dele mine 3 yndlings outfits Hver gang vi har taget nye billeder… Selvom det tit er svært at vælge, for jeg elsker det hele, og hver gang ønsker jeg at skifte min garderobe ud!

Men nu bliver det en ny månedsting her på Strandboule!

Til jer der ikke kender Emmeline Othine, så er det en lækker lille og unik tøjbutik som holder til inde på Østerbro. Emmeline som har butikken, har et godt øje for lækkerhed og fine detaljer – så biksen er altid fyldt med flotte sager på bøjlerne! Jeg er hendes hus-model også er vi bare skide gode veninder, jeg har altid en fest med Emme (rødt hjerte emoji)

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFERIEN ER I HUS