Solbrillen I er mange der vil have!

SOMMERFERIEN ER I HUS

Jeg kan sket ikke få armene ned!!!

Jeg har nemlig booket sommerferie med to skønne tøser – turen går til BALI og vi glæder os helt vildt meget! Vi skal være afsted i 16 dage, og vi tæller ned, fordi i dag er der kun i måned til vi smutter afsted !! Vi er også begyndt at finde ting vi vil opleve og steder vi vil spise….

Hvis du har været på Bali så skriv endelig en kommentar her under. Vi søger smukke oplevelser, lækre spisesteder og fede træningssteder…

De to lækre og dejlige tøser jeg skal afsted med er Emilie og Camilla, i har helt sikkert set dem på min instagram – jeg er faktisk så heldig at jeg har fornøjelsen af dem hver dag, for vi arbejder samme sted. De tøser gør mig så glad til hver dag, så jeg glæder mig helt vildt til at komme afsted med dem, også til BALI !!! Det bliver såååå godt (kan i fornemme min glæde?) haha…

P.S det er Emilie som har været kreativ og lavet dette flotte billede af os alle 3! haha

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbrillen I er mange der vil have!