Torsdags tipper’en

Hjemmelavet rabarberkompot

Hvis der er noget jeg elsker så er det altså rabarberkompot! Jeg bruger det oven på skyr til min morgenmad, og kan også sagtens finde på at spise det som en snack senere på dagen….

Jeg vågner og glæder mig til min morgenmad. Hvis du ikke har smagt det, så bliver du altså nød til det! Jeg er også vild med toppings på min morgenmad – lige nu kommer jeg min rabarberkompot, peanutbutter, musli, lidt hasselnødder uden skrald og frisk frugt oven på min skyr. Det er bare MUMS!

Her kommer opskriften på min rabarberkompot

Alt du skal bruge:

500 gram frisk rabarber

100 gram sukker

1 vaniljestang

Fremgangsmåde:

Skyl og skær rabarberne ud i små stykker. Skær vaniljestangen midt over og brug spidsen af kniven til at få vaniljesukkeret ud. Bland nu sukker og vaniljesukker godt sammen med rabarberne. Kom det hele i en gryde og lad det koge ind på middel varme, indtil rabarberne er kogt ud…. Jeg ligger resten af vaniljestangen med op i gryden, det giver ekstra smag!

 

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags tipper’en