Mit nye yndlings outfit fra emmeline othine!

Torsdags tipper’en

Torsdagen er over os, og derfor er jeg klar med en god torsdags tipper til jer!

Denne gang er det et ægte husmor råd – eller et rengørings råd. Jeg gør selv en del rent, jeg har det allerbedst hvis jeg får støvsuget et par gange om ugen også skal der altid gøres rent og skiftes sengetøj hjemme hos mig hver søndag!

Jeg har faktisk fået det her tip af min mor, måske kender i det? Jeg synes det er vildt og det virker! Jeg kalder det magi….

Man tager sulfo og eddike og blander det – så kan det bruges det er fjerne alt der er blevet ramt med kalk. Jeg bruger det hver dag, især til mine gryder – de står som helt nye når de bliver vasket af i det….

Jeg plejer at komme ca 5 cm sulfo i og hælder eddike i for resten – ryster det også er det klar til brug!

Håber i bliver glad for mit lille tip – dejlig torsdag til jer alle (rødt hjerte emoji)

1 kommentar

  • Marlene

    Det er bare det bedste som du rigtig skriver👍🏻👏🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye yndlings outfit fra emmeline othine!