Ny sommer nederdel

Proteinpandekager

Jeg håber at i alle har fået en god start på mandagen!

Min mandag startede med morgentræning og fordi jeg havde god tid idag – så nåede jeg lige at bage lidt proteinpandekager inden jeg skulle afsted på arbejde. De blev rigtig gode så tænkte jeg lige ville dele opskriften med jer!

Alt du skal bruge er:

1 banan
2 æg
3 spsk hytteost
1 dl havergryn
1 scoop proteinpulver (kan sagtens undlades)
1 dl kokosflageren lille smule vaniljesukker
En lille smule vaniljesukker

– Hvis du har en frisk appelsin eller en citron, kan kan tilføje lidt saft derfra, så bliver de dejlig friske i smagen….

Frengangsmåde:

Man blender alle ingredienserne, du kan også bruge en stavblender – så varmer man en pande godt op, jeg bruger lidt kokosolie til at stege mine pandekager i, man kan også bruge en anden olie eller smør! Så hælder man bare langsomt dejen på panden og når de begynder at få små bobler på overfladen, så er det tid til at vende dem!

Velbekomme

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sommer nederdel