Min februar måned i billeder

Mine nye hudprodukter

*Dette indlæg indholder reklame

Jeg har nu brugt Skincode i en god måneds tid nu. Jeg har i perioder haft en dum hud med urenheder og fedtet hud – sådan en hud hvor man har lyst til at tørre den af med lidt papir hele tiden…. Så har jeg haft urenheder her og der, jeg har ikke været kæmpe ramt, men når de først kigger frem de små sataner, så bliver jeg altså ret hæmmet af det! Jeg føler lidt det er det første folk ser når de kigger på mig. Jeg ved godt det sikkert ikke har set lige så slemt ud som jeg har følt. Men de fleste kender nok godt følelsen!

Når men jeg havde en lidt øv periode med min hud også skrev Skincode pludselig til mig – jeg tænkte JA TAK, jeres produkter ser super fine ud, lad mig da endelig prøve dem, tænk hvis de hjælper! 

Skincode er et Schweizisk firma som er eksperter i hudpleje! Deres produkter er uden parfume og dårlige ting – jeg synes det er gennemført, også er det faktisk rigtig lækkert! 

Alle de produkter jeg har brugt indeholder CM-Glucan, som er et regenererede middel, der har været kendt af læger i MANGE år. CM-Glucan har vist fantastiske resultater på sårheling og inflammationer i huden, samt genoprette hudens naturlige flow. 

Jeg har brugt:

To produkter fra serien S.O.S Oil control. Denne serie er den ideelle løsning til fedtet hud samt urenheder i huden, og indeholder udover CM-Glucan brændenældeekstrakt og poreraffineringsingrediens. 

Clarifying Wash som skal påføres morgen og aften. Produktet skal ‘skummes op’ ved at bruge cirkulære bevægelser i ansigtet, og derefter skylles ansigtet med vand.

Mattifying lotion, som er en creme der påføres efter rens og ovenpå en serum. Jeg har brugt den om morgen.

Intensive lifting serum fra serien ESSENTIALS. Denne serum påføres morgen og aften og sørger for, at de inderste hudlag også får fugt. Denne serum indeholder aloe veraekstrakt, A, C og E vitamin, så huden får alt det den har brug for. 

Night Cream, cremen påføres om aftnen inden du går i seng og gerne ovenpå din serum, så din hud er blød og lækker om morgenen. 

Pore refining mask. Denne maske kan du bruge 1-2 gange om uge. Masken smøres i ansigtet og skal sidde på i 10-15 minutter hvorefter den skylles af igen. Masken er lavet til at trække hudorme og andre urenheder ud af porerne og absorberer overskydende olie

Selvom det her er reklame, er det vigtigt for mig at understrege at det er min helt egen mening – og jeg ville ikke sige noget var godt, bare fordi det er reklame! Når jeg anbefaler noget, og fortæller det er godt, så er det fordi jeg har prøvet det af og fordi jeg kan stå inde for det – og det kan jeg bestemt med dette brand!

Lige nu er der en rabatkode på 40% til hele shoppen BDAY40 – sidste dag er idag søndag den 3 marts….

Ellers kan jeg give 20% men koden: Jeanne20

Før/efter – 1 måned….

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min februar måned i billeder