Hårpynt

Torsdags tipper’en

Så blev det torsdag, endnu en gang!

Jeg har selvfølgelig et tip til jer, her kommer det:

Hvis du ofte har hovedpine, spændinger i nakken eller bare tit er øm i din krop (det er jeg) så har jeg fundet et lille mirakelmiddel! Karmameju har lavet blade, som er en ruller man lige kan rulle på der hvor det gør ondt, lidt ligesom en deodorant. Den er super effektiv og man mærker hurtigt varme eller kulde.

Jeg bruger den tit inden jeg skal i seng hvis jeg er øm, så falder jeg hurtigt til ro og når jeg vågner at ømheden oftes væk! Jeg bruger den også hvis jeg har spændinger i nakken og har hovedpine…

Så ja jeg har kun ros til den lille ruller! Du kan læse meget mere om den her og klikke den hjem!

Skøn torsdag til jer alle!

4 kommentarer

 • Sabine

  Ej den må jeg altså prøve! Har tit spændinger i nakken eller ømhed bestemte steder efter træning 🙏 Har den nogen form for duft eller er den helt neutral?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne_js

   Hej Sabine,

   Ja så skal du klart prøve den! Jeg har det på samme måde og jeg er rigtig glad for min ☺️ Den dufter som sådan ikke af noget – men man kan fornemme den der lidt skarpe duft, lidt ligesom hvis man spørg Tiger balsam på… Håber det giver mening? 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nice👌🏾
  Hvordan bruger du den mod hovedpine når den ikke må bruges i ansigtet😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne_js

   Hej Louise,

   Nej rul den endelig ikke i ansigtet – tit stammer ens hovdepiner fra spændinger i nakken, så jeg ruller i nakken og lidt ned af rykke! ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårpynt