Design din egen øl

VINTERFERIE

Uge 7 = vinterferie….

I år har jeg vinterferie, det plejer jeg faktisk ikke at have men jeg har lige 3 uger jeg skal bruge inden 1. maj… Så nu har jeg vinterferie! Og hvad skal jeg så lave? Jeg ville lidt ønske turen gik til syden, jeg savner solen! Men det er ikke det der skal ske – jeg skal bare hygge mig og slappe af…

Og så skal jeg hjælpe min kære veninde i hendes butik – måske i kender den, ellers skal i tjekke den ud lige her, emmeline othine…  Vi skal faktisk lave totalt om derinde, og jeg kan godt afsløre det bliver møg fedt! Teamet er: PINK UNIVERS!

Jeg skal selvfølgelig også træne med den sejeste crossfit bande – vi har fået vores dejlige helse hjem igen, så vi skal give den gas og i kan altid følge med på insta både her og her

Jeg skal også ud og spise med to af mine søde veninder, det er faktisk en tradition vi har – for uge 7 er ikke kun vinterferie, det er nemlig også Dining Week. Hvis du ikke kender det, så er det en restaurantfestival hvor en masse lækre restauranter kører tilbud i løbet af ugen. Man får 3 retter for 215 kr… Det er en god måde at prøve noget nyt på, til en rigtig god pris! Det kan varmt anbefales…

Har også lidt en plan om at nå forbi Tivoli, som skulle ha’ pyntet fint op til vinter!

Om du har ferie eller ej, så ønsker jeg dig en dejlig uge!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design din egen øl