Fløjl...

Torsdags tipper’en

Så blev det sgu lille fredag – og det betyder TORSDAGS TIPPER’EN!

Forleden aften besluttede min søde veninde Emilie og jeg os for at tage en tur i biografen. Det er virkelig noget jeg er kæmpe fan af – elsker at gå i bio!

Vi havde ikke fået set A Star Is Born – så den skulle vi selvfølgelig se…. Jeg synes det er en rigtig god film, så hvis du ikke har set den endnu, så kom afsted! Der skal meget, som i virkelig meget til at jeg begynder at græde når jeg ser film, og selvom jeg havde hørt fra rigtig mange at det her var en tude film, ja så skete det ikke. Men min kære Emilie fældede et par tåre, og jeg tror ikke hun var den eneste i biografen der gjorde det!

Nårh, men nu frem til hvad torsdags tipper’en er:

MovieHouse Hellerup er en ny luksus biograf. Man sidder i lækre røde velour stole, der er tæpper og ekstra puder – og bedst af alt, så kan man justere sædet så man kan få benene op OG man kan justere ens nakkestøtte – det er da luksus! Ved sæderne er der også små borde med en lille lampe så kan stille ens ting – lamperne slukker naturligvis når filmen går igang.

Billetterne er lidt dyrere end i de normale biografer – en billet koster 120/130 kr, så det er ikke meget mere, og jeg synes bestemt at det er pengene værd!

Så næste gang du skal i biografen, så overvej lige MovieHouse Hellerup

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fløjl...