Min Januar måned i billeder

Skoene der får mig igennem træningen!

Der er mange der har spurgt ind til mine træningssko, så jeg tænkte jeg lige ville vise jer hvilke sko jeg træner i. Hvis jeg skal lave styrketræning med tungere vægt så bruge jeg mine vægtløftersko – de er geniale og de gør en seriøs forskel! Så overvej det lige hvis du styrke træner en del…. Mine er fra Reebok og jeg synes de er ret normale i størrelsen – bruger normalt 38 og de er en 38!
Find dem HER

Når jeg skal lave mere puls træning eller bare træne generelt så bruger jeg det HER par eller det HER par…. De er bare lækre og går godt med min træning, de er også fra Reebok! Ja de laver nogle mega fede sko og deres træningstøj er bestemt heller ikke dumt, men mere om det en anden dag!

Dine træningssko er vigtige for din træning, der er ikke noget mere irriterende hvis dine sko ikke spiller…. Just saying! 

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Januar måned i billeder