I am back!

Torsdags tipper’en

For lige at forklare hvad TT (torsdags tipper’en) går ud på – ja er det ret simpelt!

De torsdage hvor jeg har et fedt tip, som jeg vil dele med jer – det kan være alt fra en fed træningsøvelse til et lækkert tilbud jeg har fundet, så deler jeg det her med jer som torsdags tipper’en!

Det er jo torsdag idag, så jeg vil gerne dele et lille tip:

Jeg elsker pizza, især sådan en rigtig god stenovns pizza! Hvis du ikke har været forbi FRANKIES endnu, så kan du godt komme afsted. Det er madklubben der står bag og de laver bare nogle virkelig mums pizza’er – også har de fundet på noget genialt! Man får en lille skål med en slags tomatsovs til at dybbe skorperne i !! Det er sgu da lækkert (hænder der klapper emoji) Frankies ligger både på Nørrebro og Østerbro!

Måske du skal have pizza i weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I am back!