Hot Spot

Lash lift…. Botox

Dette indlæg er sponsoreret…

I sidste uge var jeg igen forbi Hot Spot Copenhagen!

Jeg var derinde fordi jeg skulle have lavet et lash lift – altså et buk på mine egne øjenvipper. For nogle år siden fik jeg sat øjenvipper på, noget jeg var ret så glad for, men efter noget tid fandt jeg ud af at jeg ikke kunne tåle det – også var det slut!

Så hørte jeg om et lash lift og det måtte jeg straks prøve! Jeg er tosset med det – det er så smart, man (jeg) behøver ikke mascara hele tiden og det er slut med at stå og bukke ens øjenvipper om morgen. Det ser virkelig naturligt ud også holder det overraskende godt! Jeg har fået lavet det før og det holder altså op til 6-8 uger, i hvertfald på mig!

Det er søde og meget dygtige Irena som har The Lash Copenhagen som holder til inde hos Hot Spot… Man kan få lavet mange forskellige behandlinger, se hele menuen her

Jeg fik lavet det der hedder: LashBOTOX – og nu tænker du Botox ?! Det er altså ikke ligesom man skal ind og have lavet ens læber – ikke at der er noget galt i det! Men den her Botox går ind og genopbygger og styrker ens egne øjenvipper og giver vitaminer og proteiner til hurtig vækst. Man får et rigtig flot og naturligt buk samt farvning af ens vipper – alt dette i samme behandling.

Under behandlingen bliver der brugt forskellige olier som dufter dejligt og er med til at give dig ro – man får også en varme maske som gør at man slapper helt af. Der er INTET der er ubehageligt eller gør ondt under behandlingen!

Her under kan du se lidt billeder samt før/efter billede ↓

43216f2e-ae61-4a51-a6d8-c45f2f6bf9c1b2848be6-c756-482d-b57c-ccaf6a2d090615f4ef9a-1866-46ca-a94f-180817fa018e2898cd7e-cc73-49e4-87fa-8779369f00c6img_5590

Du er velkommen til at skrive en kommentar hvis du har nogle spørgsmål – hvis du vil booke en tid selv så skal du være hurtigt, der er mange som gerne vil have ekstra fine sommer øjne! Selv har jeg lige booket en ny tid inden jeg rejser på sommerferie!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Spot