P20 solcreme

Hot Spot

Dette indlæg er sponsoreret Hot Spot….

Jeg er flere gange blevet inviteret ind forbi den lækre lille oase på Frederiksberg – nemlig Hot Spot… Det er virkelig et dejligt sted, og man følger lidt man er ankommet til Bali når man træder ind af døren! Så det var på sin rette plads at de var nomineret til årets klinik/spa Danish Beauty 2018!

Jeg var inde forbi og teste deres Night Spa & bobbles’. Behandlingen består af en tur i kobber karbad fyldt op med vand, kamelmælk, rosenolie og friske rosenblade – ren guf for corpus! Kobberbadet holder på varmen også afgiver det en masse nærende mineraler til huden og kroppen.

Vi lå i kobberkaret i 30 minutter – selve følelsen i karbadet var helt vildt berolignende, man røg helt ned i gear, andet var umuligt! Rosenolien er med til at gøre huden blød også dufter det fantastisk. Nu til det sjove → KAMELMÆLK (WTF tænker man) men man skal ikke lade sig kimse af at kamelmælk lyder knap så lækkert – det siges og være det nye superfood både til at drikke men også til at komme på huden (svøm i det)… Det udjævner rynker også efterlader det din hud skinnende og mega soft !!! Mælkesyren i kamelmælken giver huden en rensning, som hjælper med at fjerne gamle døde hudceller. Så alt i alt om det der kamelmælk – vi er sgu ret vilde med det !!!

Imens man sidder i karbad bliver man forkælet med bobles og lækre snacks! Efter de 30 minutter og et glas bobler skal man en tur i infrarød varme i 45 minutter. Behandlingen virker afstressende, udrensende og smertelindrende  – og virker også som fedtforbrænder. Det er en lille sauna man sætter sig ind i – dog er det uden damp som vi kender fra svømmehals saunaerne, men det er den infrarød varme i saunaen der stimulere kroppen til at svede (som i det løber af dig)… Altså jeg sad helt stille i 45 minutter og jeg svedte som havde jeg løbet et marathon !!! Men som sagt var det lækkert og på ingen måde ulideligt som en svømmehals sauna, efter min mening …

Hele behandlingen tager i 90 minutter og koster 1200 kr…. Hvis i synes at Night Spa & Bobles’ lyder som en dejlig oplevelse så tjek min Instagram ud, for her laver jeg et GIVE AWAY for 2 !!!

d5dec61e-c67c-46a1-8236-f49ee81b7ecd b90efeda-43bf-48bf-8026-08aebe0b3e28 057edca0-69f9-4187-a025-f491bdbb2386 b4af577f-151f-4259-9ea7-d2a4af973d05

Hos Hot Spot kan man meget andet end at komme i kobber kar – der er nemlig flere behandler under samme hus! Så tjek endelig resten af deres menu ud på deres hjemmeside HER…. Hvis du bliver grebet af den balinesiske stil, så fortvivl ej, du kan nemlig købe de fleste ting med hjem!

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

P20 solcreme