Kom godt i gennem vinteren med...

Nu bliver det varmt….

Varmt som i 37-40 grader faktisk… Jeg er nemlig begyndt til noget – noget som jeg en gang dyrkede for nogle år siden, men nu er jeg vendt tilbage!

Det er Bikram Yoga jeg snakker om… Jeg begyndte som sagt at dyrke Birkam Yoga for nogle år siden, jeg var kæmpe fan den gang og det er jeg stadig. Det er skønt at komme ind og få varmen og få svedt ud – for det gør man helt bestemt… Når du er færdig, har man oftes dannet en lille sø omkring sig og du kan vride dit tøj efter timen!

Jeg er vild med at kombinere Bikram Yoga med min styrketræning og mit løb – det er bare en lækker blanding og jeg kan mærke min krop sætter stor pris på det!

Undervisningen forgår i et opvarmet lokale, som ja rammer 37-40 grader – det forgår i 90 minutter. Det er de samme 26 stillinger man gentager 2 gange hver gang. Det kan måske lyde en smule kedeligt – men det er det ikke! Nogle dage rocker man bare alle 26 stillinger, andre dage kan det være skide svært. Det afhænger meget af dagen, hvordan man har det, hvordan man har spist og hvor meget væske man har indtaget… Det er mega vigtigt at drikke en masse vand, både før og efter timen !!! Men noget er sikkert og vist, hvis man holder det ved lige, så vil man tydeligt kunne mærke og se en forbedring!

– Jeg er blevet ambassadør for @studios.one og det er der igennem jeg er begyndt til Birkam Yoga…. Det der nemlig er så smart ved Studios One er at, hvis du er medlem hos dem, så kan du træne over 50 forskellige steder i København. Det vil altså sige at du både kan dyrke crossfit, du kan svømme, du kan gå til dans, dyrke alle mulige former for Yoga osv…. Der er nærmest ikke det, de ikke tilbyder !! Så nu behøver man ikke at have flere medlemsskaber, for alt er samlet i et her. Jeg synes konceptet er møg smart !! Jeg har også prøvet det nye crossfit center Norce crossfit – det kan jeg også varmt anbefale, mega sejt sted….

Du kan få den første time gratis (hænder klapper emoji)

bd016a6c-c94c-420c-b200-3a32e7071b23

13f1a844-a4ee-4c39-97a8-cb86032d782742b4b724-7a79-4fe5-8707-c9d67c2110ac

*Dette indlæg er sponsoreret af @studios.one

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom godt i gennem vinteren med...