En god søndags frokost

“Hvad laver du egenlig til hverdag?”……

Der er efterhånden mange der har spurgt ind til hvad jeg arbejder med til hverdag – så jeg tænker at jeg vil fortælle jer lidt mere om det her ↓

Jeg har ikke taget nogen vild uddannelse, faktisk har jeg aldrig været særlig skoleglad. Efter folkeskolen tog jeg i 10. klasse og efter den tog jeg videre på handelskolen og læste en HG – dengang arbejde jeg i Kop & Kande så jeg tænke jeg ligeså godt kunne gå den vej indenfor butiksverden….

Men efter 5 år i butik fandt jeg bare ud af at det ikke lige var noget for mig…. Jeg dansede meget på det tidspunkt, så jeg begyndte at bruge mere tid på danseskolen hvor jeg selv underviste små børnehold og hjalp til… Det var ikke rigtig noget jeg kunne leve af, så derfor begyndte jeg som vikar på en skole!

Det gav jo godt, men var meget usikkert, eftersom man aldrig rigtig vidste om man skulle på arbejde næste dag… Til mit held stod de og manglede en SFO medhjælper om eftermiddagen på deltid, så den stilling takkede jeg JA TAK til…. Efter noget tid var der pludselig en ny stilling ledig som var på flere timer – den stilling fik jeg. Jeg gik fra kun at være med om eftermiddagen til nu at være med i undervisningen også….

Det ene år har taget det andet og nu er jeg ansat på fuldtid på skolen. Jeg er en del med i undervisningen, faktisk hver dag – jeg er med i 0. klasserne og i 1. klasserne, hvor jeg nogle gange har børnene alene og ellers er jeg der med en lærer og hjælper til. Om eftermiddagen går jeg med alle ungerne i SFO’en. Jeg er faktisk rigtig glad for mit arbejde – jeg elsker ungerne, man får et helt særligt bånd til dem. De er i alderen fra 5-10 år. Det er lidt sjovt, for jeg har altid sagt jeg ikke skulle arbejde med børn – ikke fordi jeg ikke kan lide børn, jeg troede bare ikke det var noget for mig. Jeg må tage ordene i mig igen, for jeg elsker faktisk at arbejde med børn. De giver så meget til en, og har man en dårlig dag så bliver den hurtigt god, for de skønne unger deler ud af deres kærlighed, og de er bare lige ud af posen – det er fantastisk!

9008563e-fa82-4113-a90b-0c64d05fb51bba4b8a09-e76a-45e2-ba51-09fe9e940f0b

Skriv endelig hvis i har nogle spørgsmål – eller hvis i har ønsker til indlæg jeg skal lave her på bloggen!

God søndag derude (High five emoji)

2 kommentarer

 • flemming

  ville bare sige du er så god skulle sige fra vinduspusseren at han er taget på ferie og kommer hjem om et halvt år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne_js

   Mange tak søde far <3

   Hvis vinduespudseren bare er tilbage til sommer når solen for alvor skinner ind på Strandboule, så er alt godt 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god søndags frokost