Throwback til Thailand - Panang karry

Flyverdragt og juletræsfældning

Igår var det 2. søndag i advent,  jeg havde aftalt med min familie at vi skulle ud og finde et juletræ. Vi plejer faktisk bare at gå ud til de steder hvor de er fældet i forvejen og købe et med hjem. Men i år havde vi snakket om at vi gerne ville ud og fælde vores eget – hvilket faktisk var ret sjovt og hyggeligt!

Så hvis du ikke at fået årets juletræ i hus i nu. – så tag lige ud og fæld dit eget! Vi gjorde det lidt ude fra Fredensborg, men der er mange steder man kan gøre det……

For at holde varmen var jeg hoppet i min elskede flyverdragt! sidste vinter tog jeg en beslutning om at jeg bare ikke gad at fryse mere – der findes næsten ikke noget værre…. Så ja jeg skulle da ha’ mig en flyverdragt! Det der med overtræksbukser er ikke noget for mig, mest fordi de altid bare er for store og for lange…. Jeg faldt over The Dalset på instagram som har lavet de her lækre one pice (flyverdragter) – klikkede hurtigt en hjem, og har bestemt ikke fortrudt det!

Min er en basic model og jeg har den i en størrelse xs… Du kan finde den lige HER

bd646fe8-1cf9-4d93-9f4a-0755761b2fed2e366591-f651-465d-8685-bdf3b94a68a4 f33d347f-2c22-43a3-85dc-31bb276d4198

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback til Thailand - Panang karry