En tur i IKEA....

Den søde pige talte grimt idag!

…..endda rigtig grimt! Der blev blandet andet sagt “hold kæft” og “Fuck dig”… Det er altså ord der virkelig sjællent kommer ud af min mund!

Men idag blev jeg så presset at jeg simpelhen ikke kunne styre det!

Jeg havde hooket op med min seje og dejlige veninde Matilde også kendt som @helsematilde – vi skulle lige træne inden vi skulle ud og hygge og spise god mad…. Det er altid Matilde der laver træningsprogrammet – hun er en haj!

Hun sagde allerede inden vi nåede ind i selve træningscenteret at jeg “ville dø” idag! Tænkte jojo, har prøvet nogle slemme træner, så jeg skal nok klare den…. Men hold nu k**** (!!!) Jeg mener det dybt seriøst – jeg har ALDRIG prøvet noget ligende. Aldrig har jeg været så presset at jeg var ved at græde, kaste op og besvime på samme tid! Og hvorfor så udsætte sig selv for sådan noget – ja det er jo et godt spørgsmål. Nogen gange skal man bare hives helt derud, hvor man i den grad kommer ud af ens komfortzone. Jeg var max presset idag, lige fra 1. runde (der var 10 runder ialt) men jeg gennemførte alle runder også bliver man sgu stolt (stærk mand emoji) for jeg havde flere gange lyst til at løbe min vej!

Dagens program kommer her ↓ Prøv det, lover du nok skal blive presset! Tjek forresten lige hvad programmet hedder (græde grine smiley emoji)

img_6519 img_6521 img_6528

God fornøjelse! Skriv endelig en kommentar hvis du prøver programmet – vil rigtig gerne høre hvad i synes….

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i IKEA....