Er du glad for the?

Har du ondt i kroppen?

Så skal du læse med her!

Sidste sommer skulle jeg lige spille lidt smart til træning – vi var ude i noget med dødløft… Rigtig dumt! I hverfald gik min lænd helt amok og jeg kunne nærmest ikke gå…

Min gode og seje veninde Line sagde jeg at skulle tage forbi hendes ven Nikolaj som er fys.

Da jeg kom ind til Nikolaj blev jeg taget rigtig godt imod! Han så hurtigt at den var hel gal – jeg skulle ligge mine solbriller på et lavet bord og det var næsten umuligt. Han kiggede på mig og sagde: “når du går herfra igen, så kan du samle dine solbriller op helt normalt”…. Jeg kan huske jeg tænke, jaja det er fint med dig – jeg har ikke kunne gå i 3 dage!

Efter 1 times behandling var jeg fri for smerter og JA jeg kunne samle mine solbriller op igen, helt uden at ligne en idiot (græde/grine smiley emoji)

Jeg kiggede på Nikojal og sagde: “hva, kan du trylle eller hvad?!”

Siden der er jeg blevet en fast kunde, forstået på den måde at hvis jeg har fået en skade eller har ondt nogen steder, så er jeg ikke i tvivl – jeg skal bare have en ny tid. Jeg anbefaler ham til alle jeg kender, som kommer og fortæller de har ondt!

Nu er Nikolaj gået sammen med det sejeste team – de kalder sig for Fysio360° – de har været i gang i 1 års tid nu…

Idag var jeg så igen forbi, ikke hos Nikolaj (han var fuldt booket) men hos Karin, som også var super dygtig – jeg kunne gå helt normalt da jeg gik derfra, hvilket jeg ikke har kunne de sidste par dage.

Hvis du skulle lide meget af hovedpine så er Heidi fra teamet hel fantastisk – min veninde Sarah har længe gået med en voldsom hovedpine og smerter i nakken. Hun gik til kiropraktor i lang tid og det hjalp på selve dagen men næste dag gjorde det ondt igen. Nu går hun til behandling inde hos Heidi, som har fundet ud af at det stammer fra hendes kæbe. Hovedpinen er næsten væk og Sarah har det for vildt over at hun skiftede kiropraktoren ud med Heidi og resten af teamet (stærk mand emoji)

Så jeg kan virkelig varmt anbefale det seje team!

God fredag og dejlig weekend derude (high five)

img_5918

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du glad for the?