Alicante guide #part 3

Er du glad for the?

Så skal du læse med her, for nu kommer torsdags tip’eren!

Jeg er åbenbart ikke blevet voksen nok endnu, for jeg kan simpelthen ikke lide kaffe (abe med hænder for øjne emoji) Altså jeg øver mig, og nu er jeg blevet ok glad for iskaffe. Der skal selvfølgelig være en form for sirup i, det er klart. Min yndlings er hvis der kommer en god klat karamel i – så bliver jeg lidt lykkelig!

Når men nu frem til torsdag tip’eren….. Nemlig en mega lækker the som man kan købe hos Vinbørsen på Nordrefrihavnsgade! The’en hedder Rooibos og er med vanilje smag – den dufter fantastisk også smager den bare så lækkert. Så god at den faktisk kan fjerne den der slik trang der kan komme om aften! Jeg synes den smager ekstra godt med lidt mælk i….

img_5853

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alicante guide #part 3