Ny sommerkjole

Idag er en ekstra god dag….

….fordi idag skal jeg nemlig i lufthavnen, og det er ikke fordi jeg allerede skal hjem til DK – det er nemlig fordi jeg får besøg her i Spanien!

Min yndlings rejsebuddy, Sarah kommer og skal holde ferie med os (hænder der klapper emoji) Jeg har glæder mig rigtig meget! Sarah kom også sidste år og besøgte os her i Spanien, men der havde hun kun 4 dage – denne gang har vi lært af vores fejl, for 4 dage er selvfølgelig alt ALT for lidt! Nu bliver det lidt over en uge – og jeg er glad for situationen!

Vi skal træne, bade, slikke sol, spise is, shoppe, drikke drinks, spise god mad (i lange baner) – det bliver helt perfekt!

Det er ikke længe siden jeg har rejst med Sarah, sidst var det i marts måned hvor vi var 15 dage afsted rundt i Thailand – det var den fedeste ferie! Der fandt vi ud af, at vi var de perfekte rejsebuddy’s og det er bestemt ikke sidste gang vi skal afsted på en lang ferie sammen!

img_4112 img_1500 img_3692

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny sommerkjole