Den der badedragt....

Tour de madklub…

3 af mine rigtig gode veninder og jeg, har startet en madklub – nemlig “tour de madklub”

Det er så enkelt at vi skal mødes 1 gang om måneden også går det ellers på tur hvem der ligger hus til. Igår blev det skudt igang og det var mig som åbnede ballet! Hvis jeg selv skal sige det, så gik det pisse godt! Jeg indrømmer at jeg ikke er den vildeste stjerne i køkkenet, meeeen nogen gange kommer der noget godt ud derfra – og det gjorde der heldigvis igår (hænder der klapper emoji)

Her kommer der en masse mad billeder fra igår:

img_3028img_3036img_3039img_3043 img_3050 img_3072

Til forret fik vi hjemmelavet laksetatar med ristet rugbrød
Til hovedret fik vi små madpandekager, med en masse fyld
Til dessert fik vi jordbærkoldskål, med mørk choko, blåbær, hjemmelavet granola og kammerjunker

Jeg vil fremover dele billeder og opskrifter med jer fra vores Tour de madklub!

Rigtig dejlig lørdag til jer alle (sol og paraply emoji)

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der badedragt....