Emmeline Othine

De der intervaller…

Jeg har virkelig et elske/hade forhold til de der dødsintervaller. I starten da jeg blev præsenteret for dem, synes jeg at de var fuldstændig forfærdelige  – MEN heldigvis har jeg fundet ud af hvor meget godt de intervaller gør for mig og mit normale løb. Det er ret vildt så stor en forskel det kan gøre. Jeg kan løbe længere, løbe uden pause og selv min pace bliver også bedre og bedre.

Min søde veninde, Julie Suhr som er personlig træner i Sporting Health Club (der hvor jeg træner) har tæsket mig igennem på løbebåndet så mange gange – hun kan virkelig få mig ud af min comfort zone. Jeg elsker at træne med Julie, for selvom det er hårdt så har vi altid en fest!

Her kommer der lidt forskellige intervaller du kan prøve af:

Det er altid en god ide lige at varme lidt op på løbeåndet inden du sætter spurten igang. Jeg plejer at løbe 1 km og hvis jeg har god tid løber jeg gerne mellem 10-15 minutter inden.

Intervallerne jeg plejer at løbe:

30 sekunders løb – 30 sekunders pause x 10 eller over.

20 sekunders løb – 20 sekunders pause x 20 (efter 4 sæt kan man holde 30 sekunders pause)

10 sekunders løb – 10 sekunders pause x 10,
20 sekunders løb – 20 sekunders pause x 10
30 sekunders løb – 30 sekunders pause x 10 – her starter man ud i et højt tempo også kan man altid skrue ned…

40 sekunders løb – 20 sekunders pause x 5
30 sekunders løb – 30 sekunders pause x 5
20 sekunders løb – 10 sekunders pause x 5

Jeg har “øvet” mig længe – så jeg løber i tempo 16-17 – nogen gange kan den ramme de 18, hvis jeg virkelig har en overskuds dag. Men prøv jer frem og se hvad der fungerer bedst for jer – bare i husker at presse jer selv lidt. Man kan også lege med incline (når det går op af bakke på løbebåndet) – mulighederne er mange!

Tag din veninde, mor eller kærste under armen, så er træningen tit sjovere!

img_1123img_2252

God fornøjelse og giv den gas (løbe pige emoji og high five emoji)

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emmeline Othine